Hoe gaan wij te werk?

Zie hier op welke wijze we onze magie toepassen.

1. Kies je pakket

Op basis van wat voor videobeleving je graag wil, kun je één van onze pakketten en eventuele extra’s kiezen. Weet je nog niet zo goed wat voor jou de beste optie is? We helpen je graag in een persoonlijk gesprek!

2. Prijsvoorstel

Op basis van jouw wensen maken we een aantrekkelijk en vrijblijvend prijsvoorstel. Zo heb je meteen het kostenplaatje voor je en een duidelijk overzicht van alles wat er bij jouw videobelevingspakket is inbegrepen (en dat is niet niks!).

3. Planning

Heb je nog toffe visuals of een huisstijl die je terug wil zien in de video? Op welke locatie moeten we zijn? Voordat we aan de slag gaan met filmen, willen we graag nog een aantal praktische zaken met je afstemmen.

4. Alexive aan het werk

Het is tijd dat wij onze magie in de praktijk gaan brengen. Camera’s, stabilizers en computers in de aanslag: het echte werk kan gaan beginnen! Je videobeleving begint nu vorm te krijgen. Het resultaat is in zicht!

5. Tijd om te tweaken

Na de oplevering van de eerste versie van je videobeleving is er tijd voor eventuele aanpassingen. We staan te springen om te horen wat jij ervan vindt! Zijn er nog dingen die je graag anders ziet? We passen het voor je aan.

6. Beleef!

Het eindresultaat: Met trots presenteren wij jou het resultaat van je videobeleving. Lichten uit, geluid aan en ga er maar lekker voor zitten. We hopen niet dat je tevreden bent, nee… We hopen dat je het geweldig vindt!

Wij maken niet alleen belevingen,
we geven je er ook een!

Bij Alexive Media zijn we dol op jouw persoonlijke verhaal. Vanuit welke waarden en visie heb je je bedrijf gestart? Waar ben je trots op? Waar doe je het voor? Oké, we maken videobelevingen (dat is nu wel duidelijk), maar we willen jou ook een beleving meegeven middels onze werkwijze. Je wordt bij het hele proces betrokken, maar natuurlijk doen wij al het werk. Laat ons maar zwoegen!