Hoe gaan wij te werk?

Zie hier op welke wijze we onze magie toepassen.

1. Kies je pakket

Nadat je een pakket gekozen hebt en je gegevens hebt achtergelaten, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We komen graag bij je langs om je wensen vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie te bespreken!

2. Pak die agenda’s!

Geen project zonder planning. We maken samen inzichtelijk hoe lang het project duurt en in welke stappen wij onze magie gaan toepassen. Data voor het filmen, monteren etc. worden geprikt en vastgelegd.

3. Alexive aan het werk

Het is tijd dat wij onze magie in de praktijk gaan brengen. Camera’s, computers en accessoires in de aanslag: het echte werk kan gaan beginnen! De videobeleving(en) begint nu vorm te krijgen. Het resultaat is in zicht!

4. Tijd om te tweaken

Na de oplevering van de eerste versie van de belevingsvideo(s) is er tijd voor eventuele aanpassingen. We staan te springen om te horen wat jij ervan vindt! Zie je nog graag dingen anders?

5. Beleef!

Met trots presenteren wij jou het resultaat van je videobeleving(en). Lichten uit, geluid aan en ga er maar lekker voor zitten. We hopen niet dat je tevreden bent, nee… We hopen dat je het mega tof vindt!

Wij maken niet alleen belevingen,
we geven je er ook een!

Bij Alexive Media zijn we dol op jouw persoonlijke verhaal. Vanuit welke waarden en visie heb je je bedrijf gestart? Waar ben je trots op? Waar doe je het voor? Oké, we maken videobelevingen (dat is nu wel duidelijk), maar we willen jou ook een beleving meegeven middels onze werkwijze. Je wordt bij het hele proces betrokken, maar natuurlijk doen wij al het werk. Laat ons maar zwoegen!