Meer weten

Over ons

Afspraak maken

Onze visie

De kracht van video kan immens zijn wanneer je de juiste combinatie van beeld, geluid en verhaal weet toe te passen. Deze ingrediënten zie je ook terug in succesvolle films (waar we bij Alexive allemaal fan van zijn). Ons ultieme doel is om de beleving van een film na te bootsen in iedere video die we maken, zodat we een videobeleving creëren met impact. Dit betekent niet automatisch dat iedere video er ook uit komt te zien als een film. Afhankelijk van de wensen die je hebt en het verhaal van jouw organisatie, verzinnen we een concept en stijl en maken we daarmee een videobeleving die bij je past.

Team

Alex
Alex

Met een passie voor anime, films en series weet Alex álles van belevingen. Waar hij als oprichter en eigenaar binnen het bedrijf verantwoordelijk voor is? Tja, waarvoor eigenlijk niet?

Linda
Linda

Als kind al graag creatief bezig en dól op de Japanse keuken, inclusief sushi. Als gevoelsmens weet Linda als geen ander hoe belangrijk beleving is, en dat zie je terug in haar video’s.

Ons verhaal

Het jaar 2015 vormt de basis voor Alexive Media. In dat jaar werd het tijd om van een droom werkelijkheid te maken: de start van een videoproductiebedrijf dat verder gaat dan video! In de jaren daarna hebben we ons weten te ontwikkelen van eenmansstudio thuis tot een videoproductiebedrijf dat zich volledig richt op het creëren van de beste videobeleving voor iedere organisatie. Elk project staat bij ons in het teken van het vertellen en overbrengen van het verhaal. Mogen we jouw verhaal ook vertellen?

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Een échte beleving

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Een échte beleving