Leer ons kennen

Graag weten met wie je zaken doet? Wij stellen ons graag voor!

  • Alex Belevingsmeester

    Met een passie voor anime, films en series weet belevingsmeester Alex, als oprichter en eigenaar van Alexive Media, álles van belevingen. Hij luistert graag naar pianomuziek, houdt van blauwe M&M’s en probeert in het weekend graag een nieuw speciaalbiertje uit. Alex is een echte doorzetter, heeft een creatieve geest en een stevige dosis humor.

  • Linda Videokunstenares

    Als kind al graag creatief bezig (zowel met pen en papier als digitaal) en dól op de Japanse keuken, inclusief sushi. Als gevoelsmens met een achtergrond in de psychologie weet Linda als geen ander hoe belangrijk de belevingsfactor is. Linda kijkt in haar vrije tijd graag films en series onder het genot van een bak (zak) popcorn.

Wij zijn Alexive Media
Wij creëren een beleving

Bij team Alexive staan creativiteit, gevoel en doorzettingsvermogen voorop. Ons doel is om een videobeleving te creëren die passie uitstraalt en de doelgroep doeltreffend weet te raken en binden. We houden zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten toe van een informele en persoonlijke benadering. Uiteindelijk maken we niet alleen een beleving, we geven je er ook een!